İçişleri Bakanlığımızın başlat...

İçişleri Bakanlığımızın başlattığı "Yayalar Kırmızı çizgimizdir" başlıklı yayalara öncelik tanınmasına dikkat çekilen uygulama kapsamında ilçemiz Atatürk caddesinde etkinlik düzenlendi.

Kaymakam Ali Güldoğan bey Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı çocuklarla beraber yoldan geçen araç sürücüleri ile sohbet ederek, yayalara öncelik tanınmasına ilişkin trafik kuralları ve virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere riayet etmeleri konusunda bilgilendirmede bulundular.
Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş;
"Covid19 ile mücadele ettiğimiz bu günlerde trafik kurallarını aklımızdan çıkarmayalım. İş , market alışverişi ve zorunlu diğer sebeplerden dolayı dışarı çıktığımızda gerek yaya , gerekse sürücü olarak trafik kurallarına uyalım. Bu salgın günlerinde yoğun mesai harcayan emniyet mensuplarımıza destek olalım. Kurallara uyarak hem kendi can güvenliğimizi hem de başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayalım. Yayalarımızın ve sürücülerimizin trafik kurallarına uyarak , sağlık ve huzur içerisinde yaşamlarını devam ettirdikleri kazasız bir yaşam temenni ediyorum.
Bu vesileyle trafik görevlilerimizin, tüm sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın “Trafik Haftası'nı kutluyorum." dedi.