ARAMA

İçişleri Bakanlığı Tarafından...

Geri

İçişleri Bakanlığı Tarafından Çarşamba Günleri 11:00 İle 15:00 Saatleri Arasında 0 14 Yaş Çocuklarımız İçin Sokağa Çıkma Kısıtlamasının Kaldırılmasıyla Beraber Çocuklarınız Aileleri İle Birlikte Park Alanlarını Doldurdular.

İçişleri Bakanlığı tarafından Çarşamba günleri 11:00 ile 15:00 saatleri arasında 0 14 yaş çocuklarımız için sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılmasıyla beraber çocuklarınız aileleri ile birlikte Park alanlarını doldurdular.

Belediye başkanımız Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Osman Karar, İlçe Jandarma Komutanı İlhan Evcimen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen ile beraber parklarda oynayan çocuklara eğitici boyama kitabı, uçurtma ve balonlar dağıttılar.

Belediye başkanımız Muhammet Karakuş yaptığı açıklamada;
"Sokağa çıkma kısıtlamasının 4 saatlik de olsa kaldırılmasının ardından ilçemizin cadde, sokak ve Park alanları 0-14 yaş arası çocuklarımızın cıvıl cıvıl neşeli sesleri ile adeta Bayram alanına döndü.
Aileleri ile birlikte bu süreyi değerlendirmek için dışarı çıkan çocuklarımızı oyun alanlarında ziyaret ederek kendilerine uçurtma, eğitici boyama kitabı, ve balonlar dağıtarak neşelerine ortak olmaya çalıştık.
İnşallah bu pandemi bir an evvel sona erer ve bizlerde, sokaklarında çocukların koşturduğu özlediğimiz güzel günlere geri dönebiliriz.
Tüm ilçemize sağlıklı günler dilerim." dedi