Her Gün Sabah ve Akşam Olmak Ü...

Her Gün Sabah ve Akşam Olmak Üzere İşletmemizin Personelleri Tarafından Kayacıkta Mıntıka Temizliği Yapılmaktadır.

Her gün sabah ve akşam olmak üzere işletmemizin personelleri tarafından Kayacıkta mıntıka temizliği yapılmaktadır. Bugünde Belediye Başkanımızın da katılımıyla Kayacık sahilinde farkındalık yaratmak adına çevre temizliği yapıldı.

Belediye başkanımız Muhammet Karakuş yaptığı açıklamada;
Bu çevre hepimizin, sahiller hepimizin.
Bir duyarlılık oluşturma adına vatandaşlarımız tarafından atılan çöpleri toplayarak onlara bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah çevreyi kirletmeden çöp konteynırlarını kullanarak daha bilinçli hale gelmelerine bir katkı sağlamış oluruz. Güzel bir ilçemiz var cennetten birer köşe gibi sahillerimiz var insanlar burada nefes alıyorlar buraları temiz tutmamız gerekiyor.
Vatandaşlarımdan tek ricam çevreyi değil konteynırları kullansınlar, hem bizim açımızdan toplaması kolay oluyor hem de daha temiz bir çevre kazanmış oluyoruz
Vatandaşlarımızın da duyarlılığı ile birlikte ilçemizin her yeri daha tertemiz olacak. Buna canı gönülden inanıyorum. Dedi