Deprem Bölgesi için Toplanan Y...

Deprem Bölgesi için Toplanan Yardımlar Araçlara Yüklendi

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Dalaman’da depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, yaptığı açıklamada, depremin herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

“Her zaman olduğu gibi bugün de aynı yardımseverliği hemşehrilerimiz gösteriyor. Elazığ için yardım kampanyamızı başlattığımız andan itibaren hemşehrilerimiz belediyemize akın etmeye başladılar. Yardımlarımızı en kısa sürede kardeşlerimize ulaştıracağız. Kalbimiz ve dualarımız onlarla. Üzerimize düşen neyse biz ve tüm Dalaman halkı olarak yapmaya hazırız.”

“Dalaman Belediye Başkanlığımızın öncülüğünde başlattığımız kampanya bugün sona erdi. Toplanan yardımları inşallah, tırlarla Elazığ ve Malatya’ya ulaştıracağız. Kış aylarında orada mağdur olan vatandaşlarımıza bir nebze olsun fayda sağlayabilirsek ne mutlu bize. Özellikle barınma ve ısınma noktasında temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği malzemeleri ilçemizden oraya aktarmayı planlıyoruz. Bu yardımlaşmaya katılan bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.