Deprem afeti sonrası, İlçemiz...

Deprem afeti sonrası, İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Dalaman Anaokuluna nakil edilen öğrencilerimizi okullarında ziyaret ettik.

Kaymakamımız Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan, 11 ilimizde hissedilen ve yıkıma sebep olan deprem afeti sonrası, İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Dalaman Anaokuluna nakil edilen öğrencilerimizi okullarında ziyaret ettiler.
Sınıfları gezerek öğrencilerimizle yakından ilgilendiler. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.
Daha sonra, hayırsever vatandaşlarımız tarafından alınan bisikletleri, Dalaman Anaokulunda bulunan öğrencilerimize hediye ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.