DALAMAN’IN SULTANLARINA, BARBA...

DALAMAN’IN SULTANLARINA, BARBAROS GALVANİZ VE HEMEN LASTİK SPONSOR OLDU

Bahçeşehir Koleji Dalaman Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile Barbaros Galvaniz ve Hemen Lastik sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Bahçeşehir Koleji Dalaman Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’na Dalaman’dan ve çevre ilçelerden destek artıyor. Dalaman’dan Barbaros Galvaniz ve Ortaca’dan Hemen Lastik firmaları Dalaman’ın Sultanlarına sponsor oldu. Dalaman Belediyesi’nde gerçekleşen protokol töreninde Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Barbaros Galvaniz Sahibi Ali Oturgan ve Hemen Lastik Sahibi Murat Atacan karşılıklı imzalarını attılar.

Protokol sonrası açıklama yapan Başkan Durmuş; “Dalaman’ımızı TVF 2’nci Ligi’nde temsil edecek Kadın Voleybol Takımımız, yapılan bu sponsorluk anlaşmasıyla daha da güçlenecek. Spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı her iki sponsorumuza teşekkür ederim” dedi.