DALAMAN’DA “YEŞİLÇAM” RÜZGARI...

DALAMAN’DA “YEŞİLÇAM” RÜZGARI ESTİ

Dalaman Belediyesi, 2. Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlediği Açık Hava Sineması’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

12 ay 12 etkinlik sloganıyla 23 Ağustos’ta başlayan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle devam eden Dalaman 2. Kitap Günleri’nde Yeşilçam rüzgarı esti. Program kapsamında Yeşilçam’ın hafızalara kazınan “Neşeli Günler” filmi Dalamanlılarla buluşurken, sinemaseverler unutulmaz bir gece yaşadı.

Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş’un da vatandaşlarla birlikte izlediği filmde eğlenceli anlar yaşandı. Etkinlikte kurulan dev ekran ile film gösterimi yapılırken, vatandaşlara nar suyu ve patlamış mısır ikram edildi. 7’den 70’e çok sayıda vatandaştan yoğun ilgi gören film gösteriminde nostaljik anlar yaşandı.

Film gösteriminin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Dans Gösterisi izleyicilerle buluşurken gecenin tamamı Dalamanlılardan tam not aldı.