ARAMA

DALAMAN'DA 'PİNHANİ' RÜZGARI E...

Geri

DALAMAN'DA 'PİNHANİ' RÜZGARI ESTİ

Dalaman Belediyesi Yaz Festivali kapsamında Alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Pinhani sahne alıp birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş'un talimatıyla Dalaman Belediyesi'nin vatandaşları  daha çok kültürel ve sosyal etkinliklerle buluşturmak amacıyla düzenlediği etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. 

5-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Dalaman Belediyesi Yaz Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival kapsamında Alternatif rock müziğin sevilen gruplarından "Pinhani" sahne aldı. Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş'un ev sahipliğinde Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen konsere Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, İlçe Protokolü, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Konserin sunuculuğunu Doğukan Ersoy yaptı.

"Dünyadan Uzak", "Dön Bak Dünyaya", "Ne Güzel Güldün", "Beni Al" ve "Hele Bi Gel" gibi pek çok beğenilen şarkıları seslendiren Pinhani'ye vatandaşlar da eşlik etti.

Festivalde Pinhani'ye çiçek takdim eden Başkan Durmuş, sahnede yaptığı konuşmada Dalaman'da düzenlenen kültürel ve sosyal etkinliklerin büyük ses getirdiğini dile getirdi. Festival kapsamında çeşitli etkinliklerin ve konserlerin devam edeceğini söyleyen Başkan Durmuş; "Dalaman'ımıza hak ettiği değeri vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Bunu yaparken vatandaşlarımızın nefes alacağı, eğleneceği etkinlikleri de ilçemizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu akşam birbirinden güzel şarkıları Dalamanlılar için seslendiren Pinhani'ye teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Festivalden oldukça mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Sezer Durmuş'a teşekkür etti.
Öte yandan Dalaman Belediyesi Yaz Festivali bu akşam Dalaman TSM Korosu'nun konseriyle devam edecek. Festival 10 Temmuz Çarşamba günü sevilen sanatçı Onur Akın'ın konseriyle sona erecek.