ARAMA

DALAMAN YAZ FESTİVALİ ONUR AKI...

Geri

DALAMAN YAZ FESTİVALİ ONUR AKIN KONSERİYLE SONA ERDİ 

Dalaman Belediyesi tarafından 5-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Yaz Festivali sevilen sanatçı Onur Akın konseriyle sona erdi. 

Dalaman Belediyesi'nce Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen Yaz Festivali'nin son gününde özgün müziğin güçlü sesi Onur Akın sahne aldı.Konsere Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Kural, CHP Dalaman İlçe Başkanı Bilal Sarıhan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser öncesi Yaz Festivali'nin sunuculuğunu yapan Doğukan Alsay, konseri dinlemeye gelen kalabalığı coşturdu. Festivali evlerinin balkonlarından izleyen bazı vatandaşlar da ellerinde Türk Bayrağı ile şarkılara eşlik ettiler. 

Festivalde ünlü sanatçı Onur Akın sevilen şarkısı "Yağmur Yüreklim" ile konser alanına giriş yaptı. "Seviyorum Seni", "Ey Hayat", "Sen Benden Gittin Gideli", "Asi ve Mavi" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahnede sık sık Mustafa Kemal Atatürk vurgusu yapan Onur Akın, "Hala Koynumda Resmin" şarkısında Atatürk'ün fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi dev ekrana yansıtıldı. 

Özgün müziğin güçlü isimlerinden Onur Akın, Dalaman'ı çok sevdiğini ifade ederek, Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş'un çok güzel işlere imza atacağını söyledi. 
Akın; "Dalaman'a yakışır; enerjik, vizyon sahibi, çok çalışkan, çok ahlaklı ve dürüst, muhteşem bir Başkan. Ben tanıdığıma çok mutlu oldum. İnşallah uzun yıllar Dalaman'ı yönetecek. Ve onun dünya güzeli eşi, yüreği, kalbi, hayata bakışı sıcacık sevgili Binnaz Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Muhteşem güzel bir aile.
Dalaman'a da çok yakışmışlar. Onlara uzun yıllar başarılar dilerim" diye konuştu.

BAŞKAN DURMUŞ; DALAMAN FESTİVALLER ŞEHRİ OLACAK

Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Dalaman'ı kültür, sanat ve festivaller şehri yapmak istediklerini söyleyerek; "Biz ilk başta söylemiştik. Dalaman, kültür, sanat, festival şehri olacak diye. Bu daha başlangıçtı. Yenileri önümüzdeki günlerde geliyor" dedi.

Konuşmaların adından sahne alan Akın, dillerden düşmeyen şarkılarını alanı dolduran vatandaşlarla birlikte seslendirdi. Konserin sonunda Başkan Durmuş eşi Binnaz Durmuş ile Onur Akın’a çiçek vererek teşekkür etti.