DALAMAN TSM KOROSU'NDAN MUHTEŞ...

DALAMAN TSM KOROSU'NDAN MUHTEŞEM KONSER

Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Festivali’nde Dalaman Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu sahne aldı.

Dalaman Belediyesi'nce Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen Yaz Festivali'nde dün akşam sahne alan Dalaman TSM Korosu, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş ve eşi Binnaz Durmuş, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dalaman TSM Korosu'nun vereceği konser öncesi bir ilk gerçekleştirilerek bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren ilk 3 kişiye çeşitli hediyeler takdim edildi. Bilgi yarışmasının ardından sahne alan Dalaman TSM Korosu, konsere gelenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Festivalde Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Dalaman TSM Korosu'na teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.