ARAMA

Dalaman Şehit Mehmet Akif Sanc...

Geri

Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda ''Dünya İnsan Hakları'' konulu konferans düzenlendi.

0 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında 9 Aralık 2022 Cuma günü saat 10.30'da Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu' nda ''Dünya İnsan Hakları'' konulu konferans düzenlendi.
Kaymakamımız Mesut Yakuta’ nın açılış konuşmasıyla başlayan program, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Kamu Yönetimi Bölümü/ Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Şahin Güngör tarafından İnsan Hakları Tarihçesi ve İlçe İnsan Hakları Kurulu Görevleri ve Sorumlulukları ile ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme konusunda sunum yapılarak devam etti.
Program, “İnsan Hakları Günü “ dolayısıyla okullarımızda resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Konferansa; Kaymakamımız Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, İnsan Hakları Kurul Üyeleri, ilçe kurum amirleri, mahalle muhtarları, görevli öğretmen ve öğrenciler katıldı.