Dalaman Mesleki Eğitim Merkezi...

Dalaman Mesleki Eğitim Merkezinin düzenlediği, paydaş olarak beraber hareket eden kurum ve kuruluşlara; Dalaman Açık Ceza İnfaz Kurumunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kaymakamımız Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Halil Gökçe, Belediye Başkanımız Muhammed Karakuş, Baş Savcı Emre Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İlçe Jandarma Komutanı Can Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Şıvgın, Dalaman Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yusuf Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü E. Aytül Deniz, YDA Müdürü Cengiz Tuğrul Ayaz, MOPAK Müdürü Ertan Balcı, Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencisi Bahri Atakul katılmışlardır.