Dalaman Kaymakamlığı Tarafında...

Dalaman Kaymakamlığı Tarafından Kurban Bayramı Nedeniyle Şehit Mehmetçik Parkında Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Dalaman Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı nedeniyle Şehit Mehmetçik Parkında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, İlçe Kaymakamımız Ali Güldoğan bey, Garnizon Komutanımız Albay Kemal Tayfun Çanlı, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürümüz Gülüzar Gündüz, Siyasi Partilerin ilçe Başkanları ve STK'lar katıldı. Burada ki programın ardından Kaymakam Ali Güldoğan bey, Garnizon Komutanı Albay Kemal Tayfun Çanlı ve Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Hava limanı Nizamiye ve Garnizon Komutanlığını ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştılar.

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, yaptığı açıklamada, huzur içinde bir bayram geçiriliyorsa bunun askerlerimiz, polisimiz ve güvenlik kuvvetlerimizin varlığı sayesinde olduğunu belirterek, "Ülke genelindeki ve Dalaman'daki güvenlik güçlerimizin tamamına çok teşekkür ediyorum. Varlıkları ülkemize huzur ve güven veriyor. Ülkenin tüm vatandaşları olarak kamu güvenliğini ve esenliğimizi sağlayan güvenlik kuvvetlerimizin yanındayız, Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah hepsini korusun, hepsinden razı olsun. İyi bayramlar diliyorum” dedi.