Dalaman İlçe Müftülüğü tarafın...

Dalaman İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen, “Yaz Kur’an Kursları Öğrenciler Arası Ödüllü Bilgi Yarışması” programı, Dalaman Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildikten sonra program sona erdi.
Programa; Kaymakamımız Sayın Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü, Kurum Müdürleri, Öğrenciler, Öğretmenler ve Veliler katıldı.
#dalaman #iyikidalamanvar