Dalaman Cumhuriyet Meydanında...

Dalaman Cumhuriyet Meydanında 19 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 09.30'da “19 Eylül Gaziler Günü” münasebetiyle tören düzenlendi.

Düzenlenen törene, İlçemiz Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş,Kurum Amirleri, Askeri ve Mülki Erkân, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Şehit ve Gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören programı Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam etti.
Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ve ailelerine sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.
#19eylülgazilergünü #dalaman