ARAMA

Dalaman Belediyesi Gençlik ve...

Geri

Dalaman Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, devam ettiği 19 branşa ek olarak bünyesine 3 yeni branş daha ekleyerek sayıyı 21’e çıkardı

Dalaman Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, devam ettiği 19 branşa ek olarak bünyesine 3 yeni branş daha ekleyerek sayıyı 21’e çıkardı. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren kulüp, 32 Antrenör, Eğitmen ve Milli Sporcuları ile 1350’ün üzerinde lisanslı ve mevcut branşların alt yapılarında 600'e yakın sporcularla antrenmanlarını sürdürüyor.
Basketbol, Atletizm, Jimnastik, Futbol A takım, (U18, U11, U12, ve Futbol okulu), Güreş, Okçuluk, Taekvando, Rafting, Kano, Tenis, Voleybol, Yüzme, Badminton, Boks, Kickboks, Wushu Kung Fu, Muay Thai, Hokey, (Briç, Bocce, Bowling, Dart), Halk oyunları ve Masa tenisi oluşan toplam 19 branşla sezonu açan kulüp, bir hafta içerisinde bünyesine masa tenisi ve bisiklet branşlarını da katarak sayıyı 21’e çıkardı.
Dalaman Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hamdi İlhan’ın koordinesinde 32 Antrenör ve Eğitmen ile alt yapıdan sporcular yetiştirerek İlçemize çeşitli spor dallarında başarılar kazandırmayı amaçlayan kulüp, yetenekli genç sporculara kapısını her daim açık tutuyor..
Dalaman Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Koordinatörü Hamdi İlhan; "Amacımız çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak. Bu bir disiplin içerisinde olduğu zaman daha keyifli oluyor. Bu disiplini de sağlamak için biz Dalaman Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak uzman antrenörlerimiz eşliğinde gençleri hem ilçemiz sporuna hem ülkemiz sporuna hem de hayata hazırlamak adına çalışmalar başlattık ve bu yolda güzel güzel ilerliyoruz." dedi.