Dalaman Belediye Gençlik ve Sp...

Dalaman Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak İlçemizde ki okulları ziyaret ederek, kulübümüzün yaptığı çalışmaları ve faaliyet alanlarımızı öğrencilerinize ve öğretmenlerimize anlattık.

Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümeleri, iyi ve düzgün bir spor eğitimi alarak bir veya birkaç branşta başarılı olmalarını sağlamak adına elimizden geleni yapıyoruz.
Futbol, Basketbol, Voleybol, Taekwondo, Rafting, Güreş, Badminton, Cimnastik, Atletizm gibi branşlarda Antrenörlerimiz ile beraber alt yapı çalışmalarına başladık.
Tüm çocuklarımızı spor yapmaya davet ediyoruz