Cumhuriyetimizin kuruluşunun 9...

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı, İlçemiz Şehir Stadyumu'nda düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kaymakamımız Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Jandarma Komutanı Kd.Yüzbaşı Can Ünal, Emniyet Müdürü Uğur Şıvgın, Kamu/Kurum, Kuruluş Müdürleri, STK'lar, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. İlçemizde ki okulların öğrencileri çeşitli gösteriler sergiledi, Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrenci ve sporculara ödülleri takdim edildi. Geçiş töreninin ardından kutlamalar sona erdi.