Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi...

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıldı.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene; Kaymakamımız Mesut Yakuta Garnizon Komutanı V., Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
Anıta çelenklerin sunulmasının ardından saat 09.05'i gösterdiğinde çalan sirenlerle iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu; daha sonra İstiklal Marşının söylenmesiyle birlikte bayraklar yarıya indirildi.
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenden sonra, Çiftlik İlköğretim okulunda düzenlenen programa geçildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk’ü Anma programının sunumuyla tören sona erdi.