ARAMA

Cumhurbaşkanlığında Muğla Zirv...

Geri

Cumhurbaşkanlığında Muğla Zirvesi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay başkanlığında bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ve Bakan Yardımcılarından oluşan heyetle Milletvekillerimiz M.Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, İl Başkanımız Kadem Mete ve Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir, Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, Ula Belediye Başkanımız İsmail Akkaya, Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir’den oluşan Muğla heyeti bir araya geldik. 
Toplantıda Muğla’mıza yapılacak yatırımlar tek tek gündeme alınarak, ilgili bakanlıklar tarafından çalışmalara başlanmasına karar verildi. Muğlamıza yapılacak yatırım ve projelerin bakanlıklar nezdinde takibini yapmaya devam edeceğiz.
Muğla’mıza verdikleri bu anlamlı destek için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, başta olmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ile Bakanlarımıza hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.