Belediyemiz toplantı salonunda...

Belediyemiz toplantı salonunda Elcik Soğanı ve Dalaman İnciri'nin coğrafi işaret tescili toplantısı Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş önderliğinde gerçekleşti.

Coğrafi İşaret tescili hususunda bilgilendirme, Sınai Mülkiyet Kanunu’na göre coğrafi işaret ve geleneksel ürün adı tescil başvurusunda bulunacak ürünler için yol göstermek, süreçler hakkında tecrübe paylaşımı yapmak ve tescilli ürünlerin ticarileşmesi ile ilgili fikir alışverişi yapmak amacıyla yapılan toplantıya, Muğla Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Sedat Tuncer, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kayacık, İlçe Tarım Müdürü Mehmet İdar, İlçe Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tuncay, ilgili mahalle muhtarları ve üreticiler katıldı.