Belediyemiz Temizlik İşleri Mü...

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçemizin kolay ulaşılan ve çok kullanılan 50 noktasına koyulmak üzere giysi kumbaraları yerleştirilecektir.

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş;
Sıfır Atık Projesi kapsamında çeşitli projeler üretmeye çalışıyoruz.
Yaptığımız çalışmalarla daha temiz, daha yaşanabilir bir Dalaman için çaba harcıyoruz.
Tüm vatandaşlarımızdan evlerinde kullanmadıkları giyim ve tekstil eşyalarını çöp konteynerleri yerine giysi kumbaralarına bırakmalarını istiyoruz. Her projemizde olduğu gibi 'Giysi Kumbarası' uygulamasına da vatandaşlarımızın destek olacağını düşünüyorum. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın bu kampanyaya desteklerini bekliyor, teşekkürlerimi sunuyorum " dedi