Belediyemiz Tarafından Yaptırı...

Belediyemiz Tarafından Yaptırılan Sokak Hayvanları Geçici Barınağının Yapımı, Çevre Düzenlemesi ve Peyzaj İşleri Dışında Tamamlandı

Belediyemiz tarafından yaptırılan Sokak Hayvanları Geçici Barınağının yapımı, çevre düzenlemesi ve peyzaj işleri dışında tamamlandı. Çok yakında açılışı yapılacaktır.

Şu an faal bir şekilde çalışmaktadır. İlçemizin Cadde ve sokaklarında bulunan sahipsiz, bakıma muhtaç yaşlı ve hastalıklı sokak hayvanları görevliler ve veteriner hekimler tarafından yakalanarak geçici barınakta korumaya alınıyor. Hayvanlara burada veteriner hekimler tarafından kısırlaştırma, tedavi, aşılama ve küpe takılma işlemleri yapılacak. Geçici süreyle kontrol altında tutulup, tedavileri tamamlanan hayvanlar tekrar alındıkları bölgede doğal ortama bırakılacaklar. Hasta, yaşlı, güçten düşmüş, sakat ve bakıma muhtaç olan sokak hayvanları barınakta sürekli tutulabilecek.