Belediyemiz tarafından 30 Ağus...

Belediyemiz tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla kortej yürüyüşü düzenlendi. Belediye binası önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Kaymakam Ali Güldoğan bey, Garnizon Komutanı Albay Okan Mumcu, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK'lar ve vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe katıldı. Ardından Mehteran gösterileri ile devam eden program, gecenin sonunda meydanı dolduran binlerce vatandaşımız, sanatçılarımız Adem Görgülü ve İntizar konserleriyle eğlendi. Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş konser arasında sanatçılara çiçek takdim ederek, hemşehrilerimizin Zafer Bayramı'nı kutladı.