Belediye Başkanımız Muhammet K...

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ve Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile esnaflarımıza Şanlı Bayrağımızı dağıttılar.

Belediye olarak milli bayramlarda her zaman duyarlı olduklarını belirten Başkan Karakuş; "Şanlı bayrağımızı her yerde gururla dalgalandıracağız. Bayrağımız, bizim en önemli birleştirici unsurlarımızdan birisidir. Tüm Milli Bayramlarımızda olduğu gibi Zafer Bayramımızda da her evin balkonunda, her dükkanın camında bayrağımızı görmek istiyoruz. Bu anlamda her bayram olduğu gibi, bu bayramda da vatandaşlarımıza şanlı bayrağımızı dağıttık, Bayramlarını kutladık." dedi.