Belediye Başkanımız Muhammet K...

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ve Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul esnaflara ve vatandaşlara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Bayraklarımızı taktim ettiler.

Başkan Karakuş yaptığı açıklamada; Koronavirüs salgını nedeniyle buruk bir bayram daha yaşıyoruz ancak biz bu bayramı önlemler çerçevesinde en güzel şekilde kutlamayı planlıyoruz. Belediye anons sistemlerinden kahramanlık türkülerimizi ve marşlarımızı çalacağız, Vatandaşlarımız da evlerinin balkonlarından, pencerelerinden bu coşkuya ortak olacaklar dedi.