Belediye Başkanımız Muhammet K...

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey, Ünal Daka ilköğretim okulundan gelen öğrencilerle beraber Dalaman Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezimize ziyarette bulundular. Çocuklarla beraber merkezi gezen başkanlar, hayvan sevgisi ve hayvanlara nasıl davranılması hususunda çocuklarla sohbet ettiler.
Öğrencilerin barınağı ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ve Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ettiler..