Belediye Başkanımız Muhammet K...

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş Muhasebeciler haftası nedeni Belediyemiz Müdür ve Personelleri ile ilçemizde ki Muhasebecilere çiçek göndererek Muhasebe haftalarını kutladı.

Başkan Karakuş mesajında; Muhasebecilik sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerden biridir. Muhasebeciler, Vergisini ödeyen vatandaşla, vergiyi toplayan devlet arasında adeta bir köprü vazifesi gören, bu nedenle serbest meslek olmasının yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini yapan, düzenli ve sağlıklı bir ekonominin temelini, denetim ve şeffaflık içinde belge ve kayıt altına alan, işletmelere güç sağlayan muhasebecilerimizin 1-7 Mart Muhasebe Haftasını kutluyorum.” dedi.