Belediye Başkanımız Muhammet K...

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, eşi Nefise Karakuş, Belediye meclis üyeleri, Birim müdürleri ve çok sayıda belediye personeli ile Onat Garden'da düzenlenen İftar yemeğinde bir araya geldiler.

İftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada Başkan Karakuş; Ramazan’ın iki haftasını geride bıraktık Rabbim gerisine sağlık, sıhhat, huzur, barış içerisinde eriştirmeyi nasip eylesin. Değerli dostlarım, değerli çalışma arkadaşlarım Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben eşinizle dostunuzla nice nice Ramazanlara diyor, hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.