Belediye Başkanımız Muhammet K...

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul Kurban Bayramı nedeniyle belediye personellerimiz ile bayramlaştı.

Personele iyi bir bayram tatili dileyen Başkan Karakuş, "Bayramlar bir fırsattır. Kardeşliğin yenilenmesi, dostluğun yenilenmesi küskünlüklerin sonlandırılması için bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Bayram vesilesiyle annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum' dedi. Başkan Karakuş, bayram süresi boyunca görevli olan tüm personele de çalışmalarında başarılar dileyerek, 'Bayram boyunca hizmet verecek nöbetçi ekiplerimiz olacak. Burada görevli olan arkadaşlar Dalamanlı hemşehrilerimizin huzuru için çalışacak, ben kendilerine başarılar diliyorum' dedi.
Başkan Karakuş 'Hepinize aileleriniz ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum. Moral depolayarak görevinizin başına gelin. Hizmet üretmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlçemizin tüm yükünü çeken, görevini layığı ile yapan tüm personellerime teşekkür ediyorum, sizler vasıtasıyla tüm hemşerilerimin de bayramlarını kutluyorum' dedi.
#dalaman #iyikidalamanvar