Bayramlaşma programının ardınd...

Bayramlaşma programının ardından Şehitlerimizin aileleri evlerinde ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

İlçemizde Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Şehit Mehmetçik Parkında gerçekleştirildi. Düzenlenen Bayramlaşma merasimine Kaymakamımız Ali Güldoğan bey, Garnizon Komutanımız Albay Kemal Tayfun Çanlı, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul, Jandarma Komutanı Can Ünal, Emniyet Müdürümüz Ali Özher, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri ve Partilerin İlçe Başkanları katıldı.
Şehit Mehmetçik Parkında düzenlenen kutlamanın ardından
İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Havalimanı ve Garnizon Komutanlığı ziyaret edilerek çalışanların Bayramları kutlandı.