BAŞKAN DURMUŞ, ZABITA EKİPLERİ...

BAŞKAN DURMUŞ, ZABITA EKİPLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla belediyede görevli Zabıtalarla bir araya gelip, Zabıta Haftalarını kutladı.

Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürü Nasuh Kocapınar ve zabıta personeliyle Günlüklük Mesire Alanında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Durmuş, “Önümüzdeki 5 yıl amacımız vatandaşlarımıza hizmet etmek. 7/24 büyük bir özveriyle çalıştığınız için tüm Zabıta personelimize teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden bu yana sorunsuz bir şekilde yol alıyoruz. Vatandaşlarımızdan da daha duyarlı olmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Zabıta Müdürü Nasuh Kocapınar da; “Biz sizden çok memnunuz. Sizinle birlikte ilçemize güzel çalışmalar yaptık. Kahvaltı programı için personelim adına teşekkür ederim” dedi.