Barış Pınarı Harekatının mecli...

Barış Pınarı Harekatının meclis olarak desteklenmesi

Belediyemizin 2020 yılı tarife ücretleri ve 2020-2021-2022 yılları bütçe tasarısı için olağanüstü toplantı yapıldı. Toplantıda önce Dalaman Belediye Meclisinde üyesi bulunan ittifak ve partiler adına bir deklerasyon yayınlandı. Belediyemizin Yazı İşleri Müdürü Bekir Orhan tarafından okunan deklerasyona Ak Parti Grup Başkanı olarak Muhammet Karakuş, CHP grup başkanı olarak Salih Balaban, İyi Parti adına Mehmet Madenci ve MHP adına Hüseyin Büyükokutan imza attılar. Deklerasyonun okunmasının ardından 2. gündem maddesi olarak Belediyemizin 2020 yılı ücret tarifeleri ve 2021-2022 yılları bütçe tasarısı madde madde oylanarak oy birliği ile kabul edildi. Belediyemizin 2020 denk olarak açıklanan bütçesi 52 milyon lira oldu.