24 Kasım Öğretmenler Günü müna...

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği program kapsamında Atatürk Anıtına Çelenk sunumu yapıldı.

Ardından Adile İhsan Mermerci Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen etkinliğe geçildi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. İlce Milli Eğitim Müdürü Taner Şen'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi.
Programa Kaymakamımız Mesut Yakuta, Belediye Başkan V. Hüseyin Büyükokutan, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul, Kamu, Kurum ve kuruluşların amirleri, Siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.