ARAMA

24 Kasım Öğretmenler Günü kutl...

Geri

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı' nda Atatürk Anıtı’ na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başladı.
Daha sonra, Dalaman Çiftlik Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa geçildi. Program, 24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Sergisi’ nin açılışı ile başladı. Öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu oratoryo, şiir, müzik dinletisi ve tiyatro gösterisinin ardından, “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kutlama programına; Kaymakamımız Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Vekili Deniz Albay Mümin Murat Bozkurt, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul, ilçe kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile öğrenci velileri katıldı.