23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçemiz Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce gerçekleştirildi. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşımız okundu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen, günün anlam ve önemini bildiren konuşmasının ardından tören sona erdi.
Törene İlçemiz Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.