ARAMA

2. DALAMAN KİTAP GÜNLERİ BAŞLA...

Geri

2. DALAMAN KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

2. DALAMAN KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

Dalaman Belediyesi tarafından 2’ncisi düzenlenen Dalaman Kitap Günleri, kapılarını kitapseverlere açtı. 15 gün sürecek olan Kitap Günleri etkinliği yoğun ilgi görüyor.

60 yazar, 30 yayınevi, binlerce eser, gazeteci ve deneyimli siyasetçilerin kitapseverlerle buluşacağı Kitap Günlerinde, yazarlar okuyucularıyla imza ve söyleşi etkinliklerinde bir araya gelmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş’un önderliğinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Dalaman Kitap Günleri, Cumhuriyet Meydanı’nda yoğun bir katılımla kapılarını edebiyat ve sanatseverlere açtı.

Program kapsamında Dalaman Belediyesi Şehit Mehmetçik Parkı Halkevi ve Kitap Günlerinin açılışı gerçekleştirildi.

BAŞKAN DURMUŞ: “DALAMAN’I KÜLTÜR, SANAT VE SPOR ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Dalaman Kitap Günlerinin açılışında konuşan Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş; “Söz verdiğimiz gibi 12 ay 12 etkinlik sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Dalaman’ı kültür, sanat ve spor şehri yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz kitap günleri edebiyatseverler ve sanat tutkunları için bir fırsat olacak. Etkinlik boyunca bir birinden değerli yazarlarımızı sizlerle buluşturacağız. Ayrıca Konserlerden tiyatro oyunlarına, kısa film gösterilerinden yazarlık atölyelerine kadar geniş bir yelpazede seyirci ile buluşacak. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleriyle stantları gezen Başkan Durmuş, stantta yer alan kitapları inceledi. Program “Yerelden İktidara” konulu söyleşiyle devam ederken konuşmacı olarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici yer aldı. Ardından Gazeteci-Yazar Deniz Zeyrek gündemi değerlendirdiği bir söyleşi gerçekleştirip okuyucularıyla bir araya gelip kitaplarını imzaladı.

Programda Başkan Sezer Durmuş, katılımlarından dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici ve Gazeteci-Yazar Deniz Zeyrek’e plaket takdiminde bulundu.

Kitap Günleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Pop Müzik Dinletisiyle devam etti.