19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI

19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Münasebeti ile İlçemizde 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı etkinliklerinin yanı sıra belediyemiz de 20 Mayıs pazartesi günü 20:30'da Belediyemiz önünden kortej yürüyüşü başlattı. Kortej Yürüyüşü akabinde Cumhuriyet Meydanında gençlerimizin yıllardır hasretini yaşadığı konser ve sosyal etkinlikler kapsamıdna 'Zara' konseri yapıldı.

Sanatçımıza "hoşgeldiniz" mahiyetinde çiçek vermek maksatı ile sahneye davet edilen Belediye Başkanımız sayın Sezer Durmuş; Sizlerin Kalbinin Güzelliği Dalaman'a Yansıyor, Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün İzinden Yürümeye Devam Edeceğiz. Önümüzdeki Tüm Milli Bayramlarda Hep Birlikte Aynı Coşkuyu Yaşamaya Devam Edeceğiz..