19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençl...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle İlçemiz Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce gerçekleştirildi. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu.

Törene İlçemiz Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları, öğrenci, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.
#dalaman #iyikidalamanvar