18 Mart Çanakkale Zaferi ve Ça...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini anma programı düzenlenen programlarla kutlandı.

Programa; İlçe Kaymakamımız Ali Güldoğan bey, Garnizon Komutan V. Albay Halil Gökçe, Belediye Başkan V. İbrahim Yavuz, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti teşkilat başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Anma Programı Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı. Aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ile İstiklal Marşımızın okunmasından sonra çelenk sunma töreni sona erdi.
Ardından Şehitlik ziyaretleri yapılarak ilçemiz Şehitlerinin kabirleri başında Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.
TİGEM Konferans salonunda Öztaş Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu "Çanakkale Geçilmez" temalı programının ardından, Merkez Camii'nde tüm Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerifler okunarak program son buldu