18 Mart Çanakkale Şehitleri An...

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kapsamında İlçemiz TİGEM Toplantı Salonunda program düzenli.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kapsamında İlçemiz TİGEM Toplantı Salonunda program düzenlendi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterisi düzenlendi ve ödül töreni ile salon programı sona erdi.
Programa; Kaymakamımız Mesut Yakuta, Deniz Hava Üs Komutanı Deniz Albay Okan Mumcu, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Şehit yakınları, gazilerimiz ve aileleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, STK'lar, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.