ARAMA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli B...

Geri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri Dalaman Şehitliğinde Saat 13:00'de Başladı

Kaymakam Ali Güldoğan Bey, Garnizon Komutanı Albay Kemal Tayfun Çanlı, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Gülüzar Gündüz, İlçe Jandarma Komutanı Resul Bulut, AK Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz, STK’lar ve Şehit aileleri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nün 4.Yıldönümü dolayısıyla Şehitlikleri Ziyaret ettiler. Murat Ağa Mezarlığında saat 13.00´de başlayan program, saygı duruşu, İstiklal Marşımız ardından Kur’an-ı Kerim okunarak başlandı.

İlçemizdeki tüm Şehit kabirleri ziyaret edilerek, İlçe Müftülüğümüze bağlı imamlar tarafından, ülkemiz ve milletimizin bekası ve rütbelerde en üstün olarak addedilen şehitlik mertebesine erişen aziz şehitlerimizin de ruhları için kabirleri başında dualar edildi.

Başkan Karakuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile Babadağ’dan Paraşütle atlayarak Şanlı Al Bayrağımızı gökyüzünde dalgalandırdı.

Akşam namazının ardından Merkez camii önünde Kur’an-ı Kerim ve dualar okunarak devam eden programda, 15 Temmuz hain darbe girişiminin Cinevizyon gösterimleri yapıldı. Salaların okunmasının ardından Demokrasi nöbetine devam edildi.