ARAMA

2024 MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MAD...

Geri

2024 MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

26 Nisan 2024

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

 

 

Belediye Meclisinin 2024 MAYIS Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun  20. maddesine göre 02.05.2024 Perşembe günü saat 11.00’ de Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

            Halkımıza ilanen duyurulur.   

 

             

GÜNDEM:

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 43 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmelerinde verilen hizmetlere ve satılan ürünlere indirim uygulanabilmesi için Dalaman Kart fiyatının belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 44 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmelerinde verilen hizmetlere ve satılan ürünlere uygulanacak olan Dalaman Kartı indirim oranının belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 45 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Sarsala Günübirlik Dinlenme Tesisi'nde satılan ve kiralanan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 46 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kayacık Tesisi'nde satılan ve kiralanan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 47 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Şehit Mehmetçik Parkı'nda satılan ve kiralanan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 48 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesisi'nde satılan ve kiralanan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 49 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Günlüklük C Tipi Mesire alanında satılan ve kiralanan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 50 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kille Koyu'nda satılacak ve kiralanacak ürünlerin fiyatlarının güncellenmesinin görüşülmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 08.04.2024 tarih ve 42 sayılı kararıyla İlçemiz Atakent Mahallesi Bülüşlü Caddesi 7. sokak ile 9004. sokak kesişiminde yer alan Çocuk Oyun Parkına verilen Melih SEZGİN isminin, Seyfi Melih SEZGİN olarak değiştirilmesinin görüşülmesi.

 

  • Belediyemizde dolu bulunan kadrolarda derece güncellemesinin görüşülmesi.

 

  • 2023 mali yılı gelir ve gider kesin hesabının görüşülmesi.

  

 

 

 

 

                                                                                                

                                                                                                                                                                       DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI