2024 Eylül Ayı Kent Konseyi Gündem maddeleri

2024 Eylül Ayı Kent Konseyi Gündem maddeleri

27 Eylül 2024

DUYURU

5393 Sayılı Belediye Kanunun 76. Maddesi ile Kent Konseyi Yönetmeliği ve Dalaman Kent Konseyi İç Tüzüğünün 13. Maddesi uyarınca, 27.09.2024 Cuma günü saat 14:00’de yapılan Kent Konseyi Toplantısına Belediye Hizmet Binasında salt çoğunluk sağlanamadığından tüzük gereği 30.09.2024 Pazartesi günü saat 14:00’te Belediye Hizmet binasında toplanmak üzere Kent Konseyi tatil edilmiştir.

Halkımıza ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

• İlçemiz Havalimanı yolu olarak bilinen Gazi Bulvarı ile Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan çöp konteynırlarının çevrenin daha temiz görünmesi için kaldırılması ve çöp konteynırları için cep yapılmasının görüşülmesi.
  • İlçemizde Öğrenim gören Üniversite öğrencileri için KYK Yurdu yapılması konusunun görüşülmesi.
  • İlçemiz Kayacık Sahili yolu üzerinde bulunan köprüye güvenlik nedeniyle bariyer yapılmasının görüşülmesi.
  • İlçemiz Kayacık Sahilinde bulunan Belediyeye ait Kayacık Tesisteki duşların giderlerinin düzeltilmesinin görüşülmesi.